Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genljudande svanesång...bagatell



En Boljsojs ängel
svävar på himlavalvet
baletten hennes
liv och levebröd Svansjön
blev hennes tidiga död





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-03 17:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svansjön den vackra baletten från 1877...
2016-02-03

  KYREUS of Sweden
Kul(o)tur
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP