Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ni inte hört henne så sök på youtube efter Amira Willighagen när hon sjunger "O mio babbino caro"


Amira

Liten blyg flicka
Gul klädsel bakom micken
Berörande röst




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-03 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hon är helt magisk att lyssna till.
Tack för att du visade mig vägen till henne!
2016-02-03

    Dan Myrbeck
Underbart! Lyssnade precis på:

https://www.youtube.com/watch?v=9r4qfcZh9iU

2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén