Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så njut i tacksamhet oavsett vad... Le.. Njut. Tacka. Älska. Känn...


KÄRLEKEN ÄR HÄR OCH NU


Är Du innerligt tacksam för det Du är och älskar Dig själv?
Är Du generös och har Du jobbat med egots villfarelser, och sedan även lärt Dig förädlat som älska egot?
Har Du rannsakat Dig själv, synat präglingar från nu och då.
Har Du förlåtit och kommit till försoning ety där bitterhet och rädslor bor finns motstånd - kärlek behöver trygghet, flow, frid och glädje för att attrahera friskt, sunt och mjukt och TOTAL ÄRLIGHET för att grundas solit...

Njut redan nu och ÄLSKA och var KÄR från HÄR OCH NU och bara VET att "äkta hälften" finns där...
VARSÅGOD gå nu i Tacksamhet och total övertygelse om att KÄRLEKEN ÄR HÄR...

LoveBlessings


© ORD & FOTO på mig och Mizzy
DominiQue NVC Costa
30 aftonen 2016 eft.Kr
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder och kommentarer här öppet, och ej via mail: Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 532 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-05 08:51



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så sant Marita, Tack, Marleen, jag lovar att om vi älskar oss själva så ja då är vi i kärlek... :-) kanske kan vi fördubbla och mångduplicera den om vi i vår gemensamma magnetism Samstrålar... Kärleken är väl ett val att våga känna innan, våga vara i Tillit till att livet vill oss väl och att vi har styrkan att välja bort de som inte är bra för oss. Att vi riktar in oss på att bli självlysande fyrar som står emot storm, väder och vind...

Ja jag lovar att jag tror på allas högsta bästa och att jag tror att grejen är att finna frid inuti, så kommer allt naturligt... Hoppas vi alla skapar oss ett fortsatt magiskt och kärleksljuvligt liv nu... :-)

LoveBlessings
DominiQue
2016-02-05

    ej medlem längre
Lovar du? Du beskriver så starkt och övertygande att man kanske vågar tro en smula. Jättehärlig text igen!
2016-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Viktigt att ta vara på och njuta av kärleken som finns i dag, morgondagen vet vi ingenting om!
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen