Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suffragetternas strid

Sant är väl att mången kvinna
har stridit för sin systers rätt.
Ibland med våld de ämnat vinna,
ibland med penna och pamflett.

Med hungerstrejk de ville visa
att de ej räddes känna törst.
Ty de hade inte tid att spisa
- kvinnors rösträtt främst och först!




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-05 11:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
You know me so well.
Fast jag hade lika gärna kunnat använda Mona Sahlin.
2016-02-05

  koboltblå
Om jag haft möjlighet att satsat pengar på att du Larz skulle kommentera detta på ett eller annat vis så hade oddsen inte gjort mig rik.
2016-02-05

  Larz Gustafsson VIP
När man ser Margot Wallström undrar man om det var så klokt.
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå