Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan uppriktigt säga att jag av hela mitt hjärta HATAR melodifestivalen.


MELLO-DRAMA

det finns knappast något så löjligt

som melodifestivalen

av idioter, för idioter

från början till finalen

ett motbjudande event som

alla fåntrattar gillar

jag drar mig undan och bojkottar

och stryper några sillar

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/2 2016

 

https://www.youtube.com/watch?v=5tnxsSTAy3U




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2016-02-05 17:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Samma här
det är som en
masspsykos
framför dumburken
spelas mycket
dumt upp!


2016-02-06

  Jack E. Gladh VIP
Klara besked. Rakt och
fullständigt ärligt. Jag
gillar inte heller "mellon"
Det är pinsam historia.
Kommer inte att beskåda
detta naiva spektakel.

2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP