Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÅLHÄTTA

 

jag har besudlat ert scenario

det är ett brott som har begåtts

en klagovisa i din radio

en symfoni om kamp och trots

här är varanen i terrariet

invandrad från komodoön

en ryslig nässla i herbariet

så be din allra sista bön

 

 

vad dyker upp bland hermelinerna

om inte samma gamla katt

så när ni löser upp bolinerna

i sodoms sedeslösa natt

har någon sprayat karmosinröd skrift

på alla väggar i er stad

det finns en antidot mot allt ert gift

en stålhätta mot er fasad

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/6 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2016-02-06 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP