Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När orden och tankarna får flyta någorlunda fritt och någon annanstans...


Solrum

Och precis som min krassliga bilradio med all sin kraft försökte trycka fram orden "simply the best..." insåg jag att vi inte är så olika. Med skavanker och fel är vi ändå den bästa version av oss själva vi kan bli.
Med trasiga historier och kaffespillda kapitel där orden suddas ut. Ord som inte hänger ihop eller glöms bort. Minnen som förlorar betydelse eller misstagen du gjort. Ändå... är vi den bästa version av oss själva som vi kan bli. Bästa versionen, för vi vet vem vi är och för att vi bara kan bli bättre, är vi redan den bästa.




Dagbok av Lina Nathell
Läst 286 gånger
Publicerad 2016-02-06 23:08



Bookmark and Share

  Lina Nathell
Lina Nathell