Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag ska rita dig" och ett leende målas.

Livet tar ibland oväntade svängar,
Vi hinner inte med.
Kan inte pausa.
Kan inte gå tillbaka.
Idag vi minns dig.
Idag lite extra.
Idag faller en tår.
Idag lite extra.
Idag gör det ont.
Idag lite extra.
Men för mig, du alltid ett leende var.
För mig, ett leende du alltid kommer att vara.
För mig, är det vad jag ser när jag tänker på dig.
Även här, flera mil ifrån, är du ändå med mig.




Fri vers av Lina Nathell
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-22 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina Nathell
Lina Nathell