Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Hör ljudet från pennan
teckna de stjärnor som fattas
på vingspetsars yta
kläder sig vingar
de ordlösas hopp om liv.




Fri vers av Margit Grell
Läst 672 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-02-07 23:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefin rytm tycker jag, innehållet inte att förglömma!
2016-07-19

  Anya VIP
Mycket fin med en bra rytm.
2016-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in , ligger kvar en stund, och väcker tankar och känslor!
Tack för den.
2016-02-10

  mare VIP
Fint formulerat
2016-02-10

  Lars Hedlin
Underbart skriftat :)
2016-02-08

    ej medlem längre
Mycket fin!
2016-02-08

    ej medlem längre
man lär Hoppas
om nåd och Asyl+
2016-02-08

    ej medlem längre
Jättefin
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell