Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granaten

hur länge vill du att jag ska vänta

hur länge vill du att jag ska dröja kvar?

dagarna låter tiden gå igen och jag blir utan svar

 

Granaten jag & min vän  

 

jag måste tolka varje blick jag aldrig tror finns där

mitt hjärta klarar så mycket men inte just det här

sakta halar du mig vårligt in för att släppa med ett försvinn

Snurra hjulet om igen, stjärnvinst, vinn, gå inte in

jag går och du springer efter med djupa asfalts spår 

historien upprepar sig igen..lämna mig! utan en tår!

 

hur länge vill du jag ska vänta

hur länge vill du att jag skall dröja kvar?

dagarna låter tiden gå igen och jag blir utan svar

 

Tysta Granaten jag å min vän

 

vi kommer gå i graven tysta Granaten jag å min  vän

du tänker alltid inte nu men kanske sen

Säg, var det bättre förr
När framtiden vilade framför öppen dörr

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-05 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP