Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens Böljande Nu

Det var
det forsande vattnet
som fångade mig
på bron
ställde min bike
lutad mot räcket
kände jag det sträva virket
mot händerna
doften av skog doften av fukt
och gistna plankor
jag hade inga tankar då
jag var skogen
jag var dofterna
de mörka virvlarna i vattnet
allt omkring mig var jag
det brusande forsande livet
uttryckte allt allt
framsprungen ur min tystnad
var jag aldrig ensam
i tidens böljande nu




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2016-02-11 01:05

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP