Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sporadiskt Öppen

 

 

 

Galleriet nu

öppet under dagtid

galleriet jag

öppet enligt preliminär

överenskommelse

för det mesta inga

förfrågningar

Jag är ett stenblock

som någon borrat upp

och sprängt i två klyftor

den ena litet mindre

och osymmetrisk

vi skall snart få tillskott

vi är i väntans tider

men kommundirektören

har beslutat att

vi skall transporteras bort

långt från bebodda

trakter

för något litet barn kunde

fastna i sprickan

mellan oss

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2016-02-11 06:17

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP