Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästan sexton år sedan, lika aktuell...


SKAKAD & STÖRD

alla drömmer om en bättre värld
men det är väldigt få som gör nåt
någon kanske gör sin stämma hörd
men det är ändå få som hör nåt
det förefaller faktiskt som
om folket måste skakas om

skakad och störd
kanske berörd
väckt och förvandlad
på sådd kommer skörd
om du är vilseförd
kan det bli svårt att handla
pantad och såld
i satans våld
handlingsförlamad
går åt fel håll
spelar din roll
i demonregissörens drama

alla håller masken rädda för att
fasaderna ska spräckas
så det måste till en riktig skräll
för att människor ska väckas
klara papper utan kompromiss
det gäller vinna eller gå förlorad
när det gäller kampen om din själ
kan endast en vinnare bli korad

så fly om ditt liv är dig kärt
spring för allt vad livet är värt
sluta leva som du lärt
börja lev revolutionärt

alla balla boneheads klampar runt
som ett gäng vitmenade gravar
tjatar om ras och annat strunt
har inte sett att de är slavar
Jesus sa: "gör insidan av bägaren ren"
det är där det måste börja
än så länge är det faktiskt inte för sent
att bli ren från gammal smörja

LARZ GUSTAFSSON
000829




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2016-02-12 12:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mission accomplished.
2016-02-12

  Roger Karlsson
skakad ej rörd
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP