Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag

Parens dag är här
Uppvaktning, närhet, kärlek
Njut alla som får




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-14 08:25



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Alla hjärtans dag testar
om kärleken klaffar.
2016-02-15

    ej medlem längre
En dag då ensamma känner sig ännu ensammare....
2016-02-14

  rondell
Här får alla kramar. Så känn dig omkramad du också!
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén