Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

 

 

 

 

håll den varsamt i dina händer

den tunna sköra tråden

som är livets nerv

likt spindelns nät av trådar

så vävs våra liv samman

sammanlänkande i ett mönster

möt andra med respekt och kärlek

och du kommer att mötas av detsamma

livet är så skört och dyrbart

och bör inte slösas bort

var tacksam även för det lilla

men gläds också åt det större

små penningar och små vänner

ska man inte förakta

så gå  försiktigt på livets stig

och känn det mäktiga som är livet




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-14 17:47



Bookmark and Share


  boen
Så väl uttryckt!
Instämmer
2016-02-20

  Micael Axelsson
Efter att ha läst några av dina texter i rakt led, känns det verkligen som om det löper en röd tråd, rentav tematiskt, genom dessa. En livsglädje riktad utåt för att dela med sig och sprida solsken till de vilka tar sig tid att ta del.

Åter igen håller jag med Marita: Fin text att bära med sig.
2016-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Fin text att bära med sig i vardagen!
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP