Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JOHAN ÅKE BENGTSON


Syster Jane/Syster Jane/Peter Holm/Joson(72)

Du föddes en dag en kvart över fem och växte opp ja i mitt hem och mamma och pappa slet som ett djur för att jag skulle få det bra en dag så en dag så sade mamma till mig du får snart en syster som heter Jane och jag blev lycklig jag blev stolt när jag såg hennes lilla rosenkind och att också hon var min

Syster Jane va du va söt och fin när du låg i din vagn ja med en glädjemin ibland så skrek du men du var väldigt fin som man kan förstå va vi var glada då syster Janevad du var söt och fin när vi kom in till dig och rulla upp gardin och när vi tog din hand så kändes den så mjuk och du var aldrig sjuk jag var glad för lilla du syster Jane Så växte vi opp tillsammans en dag och gick i en skola och det gick så bra när andra barn inte hade nån bror eller syster som jag vad jag kände mig så glad Syster Jane vad du var söt och fin när du låg i din vagn ja med en glädjemin och vi tog din hand så kändes den så mjuk och du var aldrig sjuk jag var glad för lilla du syster Jane Sen kom vi från varandra en dag och min syster Jane fick själv ett barn och ja jag själv jag fick själv en son och som sedan fick en tjej och hon hette också Jane Syster Jane vad du var söt och fin när du låg i din vagn ja med en glädjemin ibland så skrek du men du var väldigt fin som man kan förstå syster Jane vad du var söt och fin när vi kom in till dig och rulla upp gardin och nätr vi tog din hand så kändes den så mjuk och du var aldrig sjuk syster Jane...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 1988 gånger
Publicerad 2016-02-15 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP