Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JOHAN ÅKE BENGSTON


MEXIKO-BOB MOORE´S ORKESTER/JOSON(62)(smakprov)

1: KÄRLEK BARA BARA KÄRLEK...

2: OM DIN DAG...

1: KÄRLEK BARA BARA KÄRLEK...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-04-08 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP