Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDRAR HUR DE ANDRA HAR DET

samma hjulspår

samma rutt

samma värld som

är kaputt

samma slagsmål

med tristessen

och debatter

med "noblessen"

***

undrar hur de andra har det

undrar vad de andra gör

vissa kanske jobbar stenhårt

medan jag går här och stör

***

 

drar till willys

köper smör

det är sådant

som jag gör

växlar ord i

förbifarten

fast jag varit

trög i starten

 

 

 

hustruns goda

mat serveras

sedan ska det

promeneras

samma sträckor

lika långt

kalla veckor

trist och trångt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/2 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2016-02-16 13:08



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra om livet, som går sin gilla gång. Oavsett om man har mycket eller litet för sig. Men snart kommer våren med glädjefnatt!
2016-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP