Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANIA X

jag var elva när det small i belfast
men det hördes aldrig hem till oss
devlin flimrade förbi på skärmen
hon och annat folk som valt att slåss
det finns fortfarande idioter
som försvarar flygplanskapningar
och de tuggar sina slitna teser
mellan gåslever och rapningar


jag var femton - då var det entebbe
och så mogadishu sjuttiosju
men scenariot är annorlunda
och aktörerna är andra nu
om man sitter säkert, trygg och skyddad
kan man gott försvara terrorism
kanske ger den lite extra krydda
åt er blaskiga liberalism

LARZ GUSTAFSSON  17/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2016-02-17 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP