Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småbarnsliv

Där bakom
mobiltelefonerna
otillräckligheten
det dåliga samvetet
och dataspelen
skymtar jag min son




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-18 02:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Usch ja,. Tack för din starkt förmedlade smärtsamma igenkänning..
2016-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Mycket bra text att läsa och begrunda!
2016-02-18

  Stefan Albrektsson
Ouch!! Hur pricksäkert som helst!
Ja, det är tyvärr mycket som kommer emellan människor!
Jag gillar hur du "lägger upp bollen" i texten för att avsluta med sistaradens "smash"! Lysande!
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP