Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infinitiv

Att andas.
Att älska.
Du, mitt liv.

För alltid.
För evigt.
I infinitiv.




Fri vers av koboltblå
Läst 532 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-18 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå