Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PALMEMÖRDARE NO 101

Så ! efter 100  år  och  hundraden  teoretiska  Palme-
mördare har det så uppdagats  den  egentligt  poten-
tielle mördaren  som  gruppen  för  "could cases" an-
svarar för att utreda.
Nu är ju både offret  och  mördaren döda, så  för  att
fastställa om Dna  är  identisk  med  de  som  hittats
på offrets skjorta, kallsonger  och  genitalier, nödgas
man gräva upp den misstänkte mördarens grav : dvs,
"Lisbeth Palme" !
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-18 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP