Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förklaringsmodell är en av alla dessa förklaringar. Det betyder att det kan finnas andra förklaringar.


En förklaringsmodell




Man vill inte bli avbruten.
Vem fan vill bli det?
Du kanske?

Man gör något och är helt som absorberad av det man gör.
Så är det bara.
Är man inte helt absorberad, så blir man ju inte litet knäpp.

Fast man blir vansinnig om man blir avbruten
om man är absorberad,
det är väl inget konstigt med det?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-19 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP