Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Priset på en hjärna och en kropp,baseras inte på allas lika värde,utan bästföre- datum och efterfrågan,vilket avgör allas olika värde.


LÄKARVETENSKAPLIGA AFFÄRSIDEER

När  människans  kropp  åldrats  och  ansatts  av
sjukdom, kan  den  som  har  råd, flytta  över  sin
hjärna till en ung  och  frisk kropp, vilket är prak-
tiskt även för de  som  önskar byta  kön, och  när
denna nya kropp  är förverkad, byter  man  ånyo.

Detta framtida multinationella  företag  kommer
vara  det  mest  inkomstbringande  inom  en  snar
framtid, och  vi  har ju redan  nu  donatorer  som
vill  dö  unga  och  gärna  överlåter  sina  kroppar
som donatorer.

För de som drabbats  av ex cancer  är  det  ju  ett
lyckokast och en säker  investering i att flytta sin
friska hjärna till en frisk ung kropp.

Priserna på en hjärna och en kropp  kommer  så-
ledes i denna sience fictionartade framtid variera
liksom bästföredatum i köttdiskarna i charkuteri-
disken,detta bör förmodat även tilltala äldre dam-
er,vilka önskar sig en ung attraktiv kropp.
Bon apetite !
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 754 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-20 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP