Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efterfest

jag brukar inte skriva så här
men jag tror jag bestämde mig inatt

jag vill inte mer.

tror jag har blivit trött på att låtsas för familj och vänner
kommer ärligt inte ihåg senast jag var glad
du vet, där inuti?

jag hade nästan 200k på kontot när jag insåg att jag inte ville det här mer
jag flydde en stad
jag flydde ett liv

2 år senare står jag snart utan pengar men med samma känsla i bröstet

fan är det inte sorgligt ändå?

jag trodde också jag skulle bli någonting
någon
men nu förstår jag
jag ser något annat

har du märkt hur allt handlar om mig?

mig
mig
mig
mig
mig

det är vad samhället lärt mig
allt handlar om en

alla har bara en person i sina smutsiga hjärtan och det är dem själva

snälla ge mig en fucking gameover så jag kan börja om
för jag fattade för sent




Övriga genrer av övermindödakropp VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-20 07:30



Bookmark and Share


  fröken ingenting
Återgå till rutan då du kände annorlunda senast, och gå en annan väg därifrån.

<3
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

övermindödakropp
övermindödakropp VIP