Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLÖSTA CIVILISATIONSPROBLEM/OBESVARADE FRÅGOR IX

Efter  den  senaste   tidens   uppseendeväckande
pedofilavslöjanden, bör  frågan  ställas i vad  det
är hos barn som  väcker en sådan  attraktion  att
barnläkare,poliser,polischefer,åklagare, domare,
advokater,präster,fritidsledare, dagbarnvårdare,
socionomer,psykologer mfl förgriper sig sexuellt
på dom.
Ställ frågan till samhället och dig själv, så blir du
varse att du inte får något svar,av den anledning-
en att den som har svaret,själv blir bemärkt som
pedofil.
Mänskligt tänkande har fastlåst sig i sin cerebrer-
ande  norm  av  masstänkande,  att  det  kan jäm-
föras  med  en  psykotisk  vanföreställning, vilket 
gör  att hon  inte utvecklas i  sitt tänkande medan 
problemen kvarstår,olösta !
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-20 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP