Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FARLIGA FIENDER

Att vara  hatad  av  psykopatiska  pedofiler,
kan  bli  farligt, helst  när  de  befinns  vara
kommunalpolitiker,  poliser, åklagare  och
domare,tillsammans med ett korrupt femi-
nistiskt matriarkat,styrt av en plutokratisk
maffia.
De  flesta  överhuvuden  i  den   mänskliga
historiens maktkamp, har mördats av sina
närmaste män, och det finns alltid en "jud-
as" i alla gemenskaper.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-21 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP