Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Freud med försökskanin


PSYKOTISKA VANFÖRESTÄLLNINGAR HOS PSYKOLOGER/PSYKIATRIKER

Det  finns  en  nerärvd  psykotisk  vanföreställning  hos
psykiatriker och psykologer, att  alltid  hysa en förhopp-
ning om att roten  till  det  onda  hos  patienten  ligger i
sexuella  övergrepp  i  barndomen,  i  det  att  då  skulle
deras jobb vara klart,trots att orsaken består.

När det så tvärtemot visar sig att pat, haft  en bra barn-
dom,ställs dom på prov inför  sin  yrkeskompetens och
måste börja jobba,vilket endast resulterar i att de skriv-
er reccept. 

Det finns därutöver frågor om varför  de är så inriktade
just på sexuella aspekter, om de kanske själva har blivit
utsatta eller  om  de  förläst  sig  på  Freud  eller  kanske
rent av blir upphetsade  av att höra  på vad  patienter ut-
satts för i sänghalmen, fan trot !

De flesta problem härör faktiskt  inte  från det sexuella,
även om det är på grund av den vi finns till.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 919 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-21 21:58



Bookmark and Share


    Tommy M
Rolig bild! Den ställer frågan vem som har något att lära av vem. "Berätta! Varför får ni så få ungar? Har något hänt?"
2016-02-21

  Onomatoprofet VIP
på Freuds tid fanns det inga duracell kaniner
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP