Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRHALNINGSTAKTISKT

Ja !  men så ska  vi väl  då sätta igång  då  å  göra det
vi är ämnade till  efter de  teorier  som  framlagts  på
styrelsesammanträdet, där  det  förhandingsbara  åt-
gärdspaketet verkar lovande  positivt  till  en  genere-
rande utveckling,vilket samtliga i enad partistämma
röstat för.

Prognoserna i den senaste utvärderingen,vädrar för
ett gynnsamt resultat inför  framtida  åtgärder, vars
genererande  betydelse  för  utvecklingen är positivt
innovativa.

Principiellt bör var och en iaktta  yttersta  lyhördhet
för eventuella  förändringar  som  kan  dyka  upp  på
förhandlingsbordet, som  kan förbättra  det ostadiga
klimatet, som  på  sikt  garanterar  vårt  långtgående
åtgärdsprogram,som potentiellt genomförbart i prak-
tiken.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-22 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP