Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR EN HISTORIA BLIR SANN

Vissa förberedande utkast på att  skriva  den historia
som många så länge undertryckt, av  rädsla  för vilka
följder det skulle innebära för de aktörer  som figure-
rar i den,om den offentligörs, är i åstundande.

Använder man autentiska  namn, vill det till att man
har  vattentäta  skott i  verifieringen  av  uppgifterna,
och här  gäller inte  några  efterhandskonstruktioner,
med hyrda manipulerade vittnesutsagor, utan här är
det substans som gäller, där ordet verkligen blir kött
och blod.

Denna  historia  av  omutbart  okuvlig  sanning,  kan
inte nedtecknas  av en  fientlig  eller  vänligt  inställd
person, utan  gör  sig  mest  tillförlitlig av en neutralt
oberoende,  utan  egna  kopplingar  och  värderingar.

I denna historia  ser  lagens råbarkade  omutbara akt-
örer  inte  mellan  fingrarna   för  några  inflytelserika
plutokraters  auktoritära beteende,som alltsomoftast
alltigenom stinker korrupta strategiers kluvna tungor
och falska handslag.

I svensk lag råder dock"politisk immunitet" för högst
uppsatta personer i samhället, som  kungen och stats-
ministern,vilket således innebär att de inte kan åtalas
och straffbeläggas  om  de bryter mot lag och ordning,
men den  sionistiskt  plutokratiska  maffian  däremot
har vem som helst rätt att anmäla inför rättsväsendet.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-22 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP