Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fladdra Vidare

 

 

Dropp dropp
kökskranen läcker

irriterande någonting

tankarna fladdrar febrilt

mot fönsterglaset

samtidigt som

en fluga gör za-zen i taket

och de trasiga skorna

ligger övergivna på golvet

min själ utslocknat omedveten

snarkar nästan ljudlöst på soffan

med mekaniska rörelser

flyttar jag stolen närmare

stryker fingrarna genom håret

och den orakade hakan

läser förstrött i gårdagens Hbl

en notis om barndagvården i Kottby

och låter tankarna fladdra vidare

ut genom fönsterglaset

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-23 21:53

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
superduper!
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP