Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RETORISK TERAPI

Åsikters  bärighet, tyckanden, gillanden  och miss-
tyckeri, vars  värdegrunder utgår ifrån  en persons
ställning i samhället,där  tillförlitligheter  ofta inte
grundas   på  faktabaserad  grund,  framstår  oftast
som   ett  socialt  svammel,  i  en  gemenskapernas
norm.
Skulle någon frimodig utbrytare våga säga en högt-
slående  sanning, vilken  bryter  sönder  ett sådant
sällskaps diskussionsorgie,skulle den bli betraktad
som en galning, och  vid återupprepning av sådant
anfall,  sedermera  bli  utesluten  ur  denna  sociala
gemenskap, vilket  väl  kan  tillskrivas dennes rädd-
ning och bibehållande av sitt förstånd.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-23 22:20



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Bra att Vi finns som ser rakt igenom den tunna slöjan av kvasiintellektuellt svammel - TACK !
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP