Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med en nypa salt och inlevelse


Kommer du ihåg?

Glädje i samspel med alkohol och nostalgi.
Minnen återspeglas på nytt. Nytt skript, samma producent.

Som repor på en LP-skiva, strålar vi alla samman av en självklar orsak.
Allt som är rent, är artistiskt ohygieniskt.

Symbios puttrar på, tankarna penetrerar en högljud konversation i bakgrunden. Alla tänker vi på den gamla klyschan;

Det var bättre förr.




Övriga genrer av inkognito-
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-05-01 04:17



Bookmark and Share


    HiFi
ja men det var bättre förr
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

inkognito-