Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du var där

och om du var där

hade jag aldrig behövt undra något mer

över allt jag aldrig kan se

och vem är du nu 

när du inte är här

 

inget kan ältas i döden

du kan inte frossa i det kalla som inte finns

Värm bara de kärleksfulla hjärtan för de som minns

 

det du inte kan kontrollera skall du inte lägga din energi uppå

öppna bara dörrar som har en uppnåelig ridå

för vem kan rädda  din skuld från nu

alla dörrar som  öppet ropar jag  och du

 

ett andetag i din höga vilja där

straffad av elden som själen bär

kom blommor kom..kom doftande äng

kom livet..livet jag målar uppå vår gobeläng

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-05 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP