Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Socialtjänstlagens vård o omsorg 1996-2016 Ingenting har hänt i positiv utveckling, destruktiviteten är närmast utmärkande i deras misantropiska arbete.


SAMHÄLLETS VÅRDREFORMER

BARNOMSORGEN
Barns  behov  av manlig  omvårdnad  ifrågasätts
med suspekt misstänkssamhet av ett matriarkat
av gynekokrater,som genom sitt eget betraktelse-
sätt avslöjar sig nära pedofila  instinkter, genom
att misstänkliggöra alla män som pedofiler.
Barnomsorgen är därmed halverad,och barn har
i sin utveckling behov av både grov och fin moto-
rik, dvs,maskulin och feminin, för en harmonisk
balans i sitt sinnelag.
Det finns män som tycker om barn,utan att hysa
några som helst sexuella önskningar av  att  idka
sexuell förbindelse med icke könsmogna barn.

ÄLDREOMSORGEN
Finns den ?

KRIMINALVÅRDEN
De som dömts till fängelse, vårdas  till  hatfyllda
frustrerade bomber, som  inte har  något  att för-
lora när de en gång kommer ut, för med  sådana
CV finns endast  kriminella  gäng  som  erbjuder
sysselsättning.

PSYKVÅRDEN
Psykvården  tar  ifrån  patienterna  allt  det  som
kan göra dem friska, dvs, allt  det som gör att en
människa  känner  sig  frisk,normal och naturlig,
det  är  psykvården   som  är  sjuk, onaturlig  och
onormal

BEHANDLINGSHEM FÖR ALKOHOL O DROG-
BEROENDE.
Man behandlar symptomen,men låter själva orsa-
ken vara, vilket  blir  följden  att de onda rötterna
till missbrukets uppkomst fortsätter gro,och miss-
bruket  fortsätter  när  de kommer ut.

UTVECKLING
Någon sådan är som synes inte aktuell,snarare rör
det sig om ett destruktivt  avvecklingsprogram  av
alla vårdreformer,där vårdtagarna själva ansvarar
för sin egna personliga  avveckling, dvs, självsaner-
ing,vilket den sociala vårdreformen inte kan ansva-
ra för, då det kan anses vara  integritetskränkande.
-

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-29 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP