Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill skrapa av dig som smutsen jag trampat i

Jag vill skrapa av dig som smutsen jag trampat i
Bränna dig som resterna av skräpet jag inte behövde
Lämna dig till vargarna
Jag ville bara smaka dig och spotta ut dig sen

Jag ville skala av din hud
Jag ville öppna din bröstkorg
Jag ville vara organet du inte kan vara utan
Jag ville vara himlen och fågelkvitter
Morgonens första solstrålar mot dina ögonlock
Jag ville vara syret i dina lungor

Du är askan i mina
Du är en kota som fattas i min ryggrad
Du är tistlar runt min kropp
Du är djupet och mörkret jag fallit och gått bort mig i
Du är bedrägeri och infekterade sår
Du är trollsländorna över dammen
Du är vårens första blåsippa
Du är känslan av kattungars första stapplande små trampdynor mot själen
Du är hoppet för den dödsdömde och livsgnistan för den hopplöse
Du är skatten vid regnbågens ände

Du är livet sekunden före kraschen
Jag är kraschen
Jag är det som blir kvar efteråt
Jag sotet och dammet
Elden och röken
Det krossade glaset som punkterat
Alla förlorade drömmar

Jag ville bara vara någon för dig men
Jag kan inte ens vara någon för mig själv

Och det är du som
Skrapar av mig




Fri vers (Fri form) av Estelle VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-29 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP