Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

privat längtan

outtalat mål

gemensam hemlig strävan

längtan

mötet

brist på framtid

knappt nutid

denna längtan vi delar

privat och hemlig

spår av doften

drar in i dig i lungorna

blundar

andas in

nutid utan framtid

ett möte utan mål




Övriga genrer av Elsalill
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-05-01 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsalill