Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FärgGlada Tankar som skapar Det Goda Livet


Affirmationer/ Dag 8






"Jag ser fram emot denna dag med lugn tillförsikt"


"Jag är Lycklig"


"Jag är Stolt över mig själv och det jag skapat"

 

Tack för dessa Gåvor!

 




Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 730 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-02 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP