Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar som skapar Det Goda Livet


Affirmationer/ Dag 9





"Jag har lätt för att släppa taget om det som inte gynnar mig"


" Jag är Vis"


"Allt är guld som glimmar"

 

Tack för dessa Gåvor!

 

 

@EFM

 

 

 

 




Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 623 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-03 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP