Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt bruna hår

Ditt bruna hår
din dialekt
inget kan gå fel

när du är själv
du är okej
ta ut dig själv
från dina ben
du är originell

Du har inget
att frukta
lova att du
är där
inget kan gå fel

Jaga inte spöket
av ditt hjärta
låt inte dig själv
splittras av smärta
fortsätt vara originell

Du har inget
att frukta
lova att du
är där
inget kan gå fel

Den här gången - gör det ont
djupt inom dig - inte mitt fel
Den här gången - av dina kära
inom dig - skär det sig.

Jag älskar dig.




Övriga genrer av Jupiter
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-04 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jupiter