Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden som är

Kala träden står
Gråaste vädret består
Ännu ingen vår




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-04 14:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inget är som väntans tider...
2016-03-04

    Dan Myrbeck
Fint fångat.

Larz, jag tror den kommer
tö om tö.
2016-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Våren närmar sig city.
Det innebär att den kommer, pö om pö.
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén