Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på henne ibland






Hon satt alltid på huk
när hon hälsade på en hund

aldrig om det var ett barn


Arbetade inom barnomsorgen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-03-04 09:39



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Hm..vissa passar verkligen inte inom vården.. !
2016-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Hon kanske fick nog av barn på jobbet...men visst undrar man...
2016-03-08

  Eva Helene VIP
Med få ord får du fram något mycket väsentligt, något du är så bra på Marita!
2016-03-07

    ej medlem längre
Stark bild som i min tolkning avslöjar ett vanligt förhållningssätt till barn som grundar sig på makt mer än på möte.
2016-03-06

  lila fjäderblomman VIP
Det var väl hennes inlärda svar. Hon drogs ändå till det yrket, för att hitta sitt inre barn. Bra fångat Marita!
2016-03-05

  Maria Sundelin VIP
Hon hade säkert en bra orsak till det
Kramar
2016-03-04

    Dan Myrbeck
Sådan barnomsorg
är sorg.
2016-03-04

  Rise Little One
Ett fel val av yrke i livet kanske...
2016-03-04

  louisegirl
Märkligt...kanske valt fel yrke
2016-03-04

  Anya VIP
Intressant och tankeväckande. Texten klistrar sig fast och får mig att undra vad hon var för en människa. Verkar ha gjort hel fel val i livet.
2016-03-04

  Gunnel Eriksson VIP
Märkligt!
2016-03-04

  överlevaren VIP
Smärtar och väcker funderingar!
2016-03-04

  Niliboy
En värdering, men jag vet inte till barnen utan till jycken!
2016-03-04

    ej medlem längre
Aj, den texten gör ont att läsa....
2016-03-04

    ej medlem längre
Vittnar om en människa som borde ha tagit hand om hundar istället.
En person som valt att arbeta inom barnomsorg borde åtminstone ha en likvärdig bild av ett barn och en hund.
Det ena behöver inte utesluta det andra.
Mvh annokas
2016-03-04

  Öknens Ros VIP
Man behandlar väl båda lika värdigt, kan man tycka.
2016-03-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett porträtt i få ord men stor innebörd. Kanske bäst att sitta på huk främst framför barnet? Eller både och.
2016-03-04

  Marianne Räf
Ett snyggt miniporträtt!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP