Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Drömde Jag

 

högt över hustaken

 

människorna bilarna

 

långt därnere nere

 

himlen var molnfri Solen

 

och havet låg helt spegelblankt

 

Jaget svävande högt

 

vilken extatisk frihet men

 

började förlora höjd helt plötsligt

 

kämpande mot gravitationskrafterna Jag

 

måste mellanlanda på vår bakgård

 

ett nytt försök att lyfta

 

hade ingen kraft att överkomma fasaderna

 

det blev mörkt och ingen

 

såg mig

 

inte jag heller

 

kunde få någon hjälp

 

av människorna fångad här

 

i en förfallen enrummare

 

långt utanför händelsernas centrum

 

var jag rört mig så hemvant

 

självsäkert

 

fast det bara var en illusion

 

en dröm

 

om att kunna flyga

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-04 17:31

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Drömmen och längtan efter frihet förmedlar dina ord starkt och vackert.
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP