Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

En gång i tiden kände jag hopp

En gång i tiden kände jag glädje och styrka

En gång i tiden kände jag ingen oro, som jag känner nu

en oro som bara blir starkre

En oro som tränger sig djupare in i mig, en oro som inte vill försvinna

Men en dag vet jag att tryggheten kommer att vinna

Min oro kommer att bli svagare

Den glädjen jag hade skulle jag åter få



Den dagen jag hittar dig

Den dagen vet jag att jag kommer att kunna älska igen




Fri vers av Marijana
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-05-03 13:05



Bookmark and Share


    Hann£§
bra juh
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Marijana
Marijana