Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


ghost

this time i will fight for those all i love
wasted my days
now entirely suddenly a ghost
but it has been a while since i heard a word from her
end up as a riddle
to i wrote




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Azerexy
Läst 170 gånger
Publicerad 2016-03-06 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azerexy