Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländande Mörker

 

natt igen varför

är det alltid natt numera

parken och skuggorna

mitt bländande mörker

tystnaden som skiljer

för dig också närmare

lämna mig inte

lämna mig just nu

ensam i natten och du

alla dina sönderklippta drömmar

orden jag lämnade spridda

över grusgångar och

planteringarna

i små koncentriska grupper

smälter samman och skingras

av den fuktiga havsvinden

samlar jag all tystnad i en korg

med resterna av din sorg och

min kvävda längtan

och bilderna som glömdes kvar

i fatet med framkallningsvätska

på rummet med optiken

och alla negativen

i mitt bländande mörker

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-07 07:09

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Jonahs
En magisk poetiskt natt,ett mörker att hämta verklighet ur. Bländande mörker, vacker i ord!
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP