Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum Dansar

 

dansande jag

över vägdammet

med kassetbandspelare

Cohenlåtarna

svängande i takten

försöker knäppa med fingrarna

fast jag aldrig kunnat

en het sommardag 18xx någonting

eller är det 1900-xxx?

passerande T-Ford tutar

men jag struntar i tidens

tickande tick-tack tick-tack

tick-tick tack

nu är jag tiden

nu är jag rummet

nu är jag allt och ingenting

solen den går upp och den

går ner igen

och det blir natt och mörkt

på jorden igen

men jag förblir den

som vet som vet som vet

och hela universum väntar

hela universum dansar

dansar mig nu

dansande dammet längs vägen

det är sommar och jag

endast

en virvlande vind

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-07 07:17

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dans
själsrörelse

glädje finns i dina ord
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP