Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Lamporna

 

tidigt i gryningen

ett temporärt flödande

det snöar därute

som en holografisk projektion

jag transponerar mig

lägger händerna mot glaset

för att få bättre

verklighetskänsla

det ligger frusna iskristaller

på min utsida

medan flingorna svävar vita

långsamt fallande dans

totalt ljudlös stillhet

under gatubelysningen

en fälthare skuttar snabbt förbi

genom det växande vita

jag drar mig sakta baklänges

in mot min värme

och tänder takbelysningen

dom två lamporna

som ännu inte slocknat

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-07 07:19

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en fascinerande beskrivning ända to the bitter end - hur många har slocknat? eller är det en grand final - två vägrar slockna?
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP