Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor

Ensam igen tillbaka på ruta
ett
Du vaknade inatt helt dränkt i ditt
svett
Kanske var det en dröm som flyktigt
Försvann
Du minns ingenting och blundar så hårt som du kan
Att låta sömnen ta dig är allt som du
vill
Låta drömmarna omfamna dig bara några timmar till
För det är alltid värst när man vaknar vid tre
Då syns för många skuggor som man inte vill se




Övriga genrer av Undringar
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-09 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undringar
Undringar