Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Ristar In Namnen

 

det känns inte ens

och jag vet redan nu

att det var tystnaden

som spräckte mina trumhinnor

 

jag kan höra dig nu

 

genom dessa blytunga väggar

dina viskningar ekar genom natten

medan jag ristar in namnen

på min nakna hud

 

du lät mig aldrig tvätta bort blodet

 

det klädde mig så väl

sade du gång efter annan

 

sedan blåste du bara ut ljusen

och gick till dina förmögna älskare

som gav dig glaspärlor

och använde dig som matta

 

jag kan höra dig nu

dina viskningar håller mig vaken

och jag ristar in namnen

på nytt igen

 

bara mycket djupare

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-10 07:53

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
smärtan vrider rad för rad och jag kan ta på de svarta vekarna och tystnaden lägger sig damm på mattorna.
2016-03-14

  Solstrale VIP
Nu ryser jag, blodet isar sig av en slags medkänsla blandad förakt. Den som sviker, den som skriker av smärta att bli sviken... Vackert och starkt! Tack!
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP